Familievenligt feriehus beregnet til 8 personer. Ideelt til 2 familier eller den større familie. Der er i alt 10 senge samt en babyseng. 

Feriehuset Villa Bennie er opdelt i 2 etager med køkken, stue, badeværelse, toilet, 2 værelser samt udgang til udsigtsterrasse på øverste etage. Nedenunder er der 1-2 soverum samt badeværelse. 

Faciliteter

Luft til luft varmepumper med køle- og varmefunktion i såvel stue som begge værelser samt underetage. Loftvifter i h.h.v. soveværelse 1 og stue.

Internet &  TV med franske kanaler og cromecast. Babyseng og høj stol. Vaskemaskine. Saltvandspool (ca. 11 meter) – lav/dyb ende. Parkering. Grill. Liggestole og havemøbler. 

Grunden

2000 kvm lukket grund med pool, parkering og omgivelser til aktiviteter. Der er trapper op til huset. 

Øverste etage

Udsigtsterrasse

Stor delvist overdækket udsigtsterrasse langs hele husets længde. Ideelt til morgenterrasse med sol samt om aften, hvor der er dejligt svalt. Lyse klinker. Stort bord og stole. Endvidere er der en sideterrasse på husets sydside, hvor der er både sol og skyggefuldt. Perfekt til frokost.

Køkken Villa Bennie

Køkken

Fuldt ekviperet køkken med amerikansk køl/frys, gaskomfur, microbølgeovn, opvaskemaskine, kaffemaskine (Moccamaster), elkedel m.m. Fuldt udstyret med porcelæn, vinglas, fade, skåle, bestik, knive, gryder m.m.
Udendørs grill.

Spisepladser

Indendørs spisebord til 8 personer. Børnestol trip-trap.
Udendørs 2 spisesteder: Udsigtsterrasse og terrasse på siden af huset, hvor der om sommeren er dejligt svalt. Det er også her, at der kan grilles.

Soveværelse 1

Dobbeltseng med udgang til udsigtsterrassen. Babyseng. Skab med bøjlestang og skab med hylder

Soveværelse 2

Dobbeltseng, skab med bøjlestang og hylder, aflægningsskab

Opholdsstue

Sofa, sofabord og stole samt TV. Pejs.

Badeværelse og toilet

Helt nyt badeværelse - vask og brusekabine. Separat toilet.

Nederste etage

Soverum

Stort soverum til en familie - dobbeltseng samt 2 voksne enkeltsenge.
Der er også mulighed for at have teenagerne samlet der.
I tilslutning hertil er der indrettet et lille ekstra værelse med en lille dobbeltseng, såfremt man ikke kan få kabalen med senge til at gå op.

Badeværelse og toilet

Mindre badeværelse med toilet, vask og helt ny brusekabine. I tilslutning til underetagen er der endvidere en separat håndvask og skabe.