Som det fremgår af bookingsiden, bliver huset lejet ud fra lørdag kl. 16.00 til lørdag kl. 10.00, hvilket betyder, at huset først kan bebos på udlejningsdagen fra kl. 16.00 og skal være forladt kl. 10.00 på afrejsedagen. Udenfor højsæsonen kan man ofte komme tidligere ind. Spørg gerne ind til dette. 

Huset lejes ud fra medio april til medio oktober. Poolen er åben fra medio maj til slut september (dvs i lavsæsonen kan man ikke bade i poolen).  

Ved bekræftet booking fremsender vi en lejekontrakt, og der betales inden 10 dage 50% af lejen (= bestillingsgebyret). Senest 4 uger inden lejeperiodens start skal restbeløbet være indbetalt. Ved booking nærmere end 4 uger før ankomstdato skal hele beløbet forfalde på én gang. Såfremt man booker til næste sommerferie allerede året før, betales bestillingsgebyret til førstkommende januar måned.

Ved afbestilling refunderes 50% af bestillingsgebyret, der svarer til 25% af hele lejen. Ved afbestilling 4 uger eller senere før ankomstdato, refunderes intet af det totale lejebeløb.

Adgang til huset, kørselsvejledning og praktiske ting fremsendes pr. mail ca. 10 dage før lejeperioden.

Der kan i enkelte tilfælde, f.eks. ved udlejning til unge mennesker opkræves et ekstra depositum på kr. 2.500,00. Dette beløb skal sikre, at husets inventar og pool ikke lider skade. Beløbet vil blive returneret, så snart huset er rengjort, kontrolleret og fundet i behørig stand.

Slutrengøring på 120 EUR er altid obligatorisk og skal betales kontant til rengøringspersonalet i Frankrig.

Udover det almindelige standard el-forbrug på 150 Kw indføres fra 2023 ekstra betaling for el udover dette standard forbrug. Dette er p.g.a de høje elpriser, opladning af el-biler og brug af aircondition. Elforbruget bliver aflæst hver lørdag, når man som lejer forlader huset kl. 10. Du er velkommen til også selv at aflæse måleren ved ankomst og afrejse for at sikre, at aflæsningen er sket korrekt. Det ekstra forbrug skal indbetales sammen med rengøringsbeløbet eller kan efter aftale overføres ved hjemkomsten. Prisen for det ekstra forbrug er fastsat til: xxxx

Der skal selv medbringes sengetøj, håndklæder, badehåndklæder til pool etc. Der er mulighed for at dette: Pris pr. sæt: euro: 25,-, som indbetales sammen med pengene til rengøring i Frankrig ved afrejse.

I huset ligger en mappe for huset, hvor der er praktiske ting samt en “afrejse” side. Dette skal venligst følges.

Det aftalte max. antal personer, der er anmeldt til at bo i huset, må venligst ikke overskrides. Vi anbefaler, at der maximum bor 8 personer i huset, svarende til ca. 2 familier. Der er 8-10 senge i huset fordelt på 3-4 soverum, men vi er ikke ansvarlige for opdelingen af sengepladser, da vi ikke kender sammensætningen rejsegruppen. Man kan evt. selv flytte rundt på sengene, men disse skal stilles tilbage inden afrejse. 

Husdyr (mindre hund/kat) kan medbringes, hvis man selv sørger for at fjerne hundehår indendørs og efterladenskaber i haven inden afrejse. Evt. kan der opkræves ekstra rengøringsbeløb for denne ydelse. Husdyr skal anmeldes ved booking.